Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДУ зайняв найвищу позицію у рейтингу вишів регіону за показниками даних наукометричної бази Scopus

Херсонський державний університет в черговий раз займає найвищу позицію серед ВНЗ Херсонщини, згідно щорічного рейтингу українських закладів вищої освіти за показниками даних наукометричної бази Scopus. Результати рейтингу 2022 року оприлюднені на сайті Освіта.ua, – повідомив ректор вишу Олександр Співаковський.

Наш університет – єдиний з університетів регіону, що входить до 100 кращих закладів вищої освіти держави за показником цитованості наукових статей. Також у ТОП-100 Херсонська державна морська академія (98-ма сходинка). У порівнянні з минулим роком ми покращили власні позиції, піднявшись на дві сходинки, до 92 місця у рейтингу, та збільшивши h-індекс (індекс Хирша) з 14 до 17.

Важливо, що з кожним роком ми впевнено рухаємось вперед і вгору. Це велика заслуга всієї команди науковців нашого університету. Пишаюсь кожним, хто творить, створює та надихає інших! Дякую від всього серця!

Щиро вітаємо колектив Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, на базі якого зараз працює центр управління ХДУ у період тимчасової окупації Херсонщини, з потраплянням до ТОП-10 рейтингу! Будемо переймати успішний досвід.

Символічно, що такою чудовою новиною ми завершуємо двотижневий марафон, присвячений відзначенню Днів Науки у Херсонському державному університеті! Тільки вперед, шановні колеги-науковці! Продовжуємо розвивати українську науку та наближати перемогу!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН