Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дешеві кліки та безкоштовний чат-бот від маркетплейсу Автопро на підтримку торгівлі

Гарні новини для продавців автозапчастин — найбільший маркетплейс у цій сфері Автопро знизив вартість переглядів на майданчику. З 23 березня усі кліки потенційних покупців коштували 0.05 у.о, при тому що до війни базова ціна була 0.15. Пільговий тариф введений у зв’язку з воєнним положенням, після того, як три тижні перегляди були взагалі безкоштовні. Цей період був необхідний, щоб продавці могли налагодити роботу в складних умовах. Також трафік майданчика, що до війни складав понад 100 тисяч відвідувань щодня, а в перші дні російської навали впав майже в п’ять разів — протягом березня майже повернувся до колишніх значень. На сьогодні на майданчику діє тариф 10 центів за перегляд у будні, а на вихідних лише  5 центів.

Великою проблемою залишається доставка. Потрохи логістика відбувається, але до великої кількості місць посилка буде йти дуже довго і без гарантій дійти. Десь взагалі поштові служби не працюють, а автомобілі у той же час ламаються всюди. Українцям потрібні запчастини — це одна із важливіших потреб під час війни, тому у Автопро придумали резервний спосіб торгівлі. В перші дні березня на світ з`явився @avtoproua_bot — автоматичний приймач заявок у межах регіонів. Розробники з Автопро також створили чати для продавців — по одному на область, і запросили усіх членів великого автопро-ком’юніті приєднуватися до ініціативи.

Продавці охоче відповіли на заклик, включаючи регіони, що не зачепила війна. Бот сподобався підприємцям як додаткове джерело покупців, що не потребує витрат. Чат-бот від Автопро став ефективним інструментом збільшення охоплень, тому чати швидко наповнилися бажаючими обробляти заявки. Для покупців це означає доволі високі шанси отримати потрібні запчастини у своїй місцевості. На своєму сайті, ютубі та через інші канали комунікації Автопро запрошує долучатися усіх, хто заробляє на продажах автозапчастин, а також тих, хто не торгує, але має запчастини і хоче допомогти людям у важких обставинах. Автомобілі сьогодні як ніколи потрібні і повинні працювати на своїх власників, особливо в небезпечних частинах країни.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН