Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Станіславі відновлюють інфраструктуру села

Інфраструктура Станіслава значно постраждала під час обстрілів. Пошкоджено як електролінію, так і водогін. Проте, їх активно відновлюють, – повідомляє голова громади Іван Самойленко:

Аварію на водогоні частково поремонтували, завтра закільцуємо розв’язку по вулиці Свободи-Гвардійська для кращого проходу води між центральною частиною та Мовчанівкою.

Після довгої розлуки перевіз у Софіївку до доньки її маму із Станіславу яку ми вчора вивезли із Олександрівки, зустрівшись вони обоє плакали від радощів.

Із-за труднощів у роботі на завтра перенесли ремонт силового кабелю по лінії ПЛ-0.4кВ по вулиці Покровська де є напруга не у всіх будинках, потерпіть до завтра мої хароші, поремонтуємо вам світло.

Зверніть увагу, що під час військового стану перебування та ходіння по вулицям села напідпитку небезпечно, зверніть увагу самогоноварільники, що своїми діями несете небезпеку життю людей.

Будьте особливо уважними в нічний час. В разі початку сильних обстрілів скористайтеся можливістю швидко заховатись в укритті.
Буваємо здоровими.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН