Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Бериславщині надається гаряче харчування незахищеним верствам населення

На Бериславщині надається гаряче харчування незахищеним верствам населення, – повідомляється на Фейсбук-сторінці Бериславської міської ради.

«Не зважаючи на складну ситуацію, виконавчим комітетом Бериславської міської ради забезпечується функціонування всіх комунальних служб громади, надаються соціальні послуги.          

У тісній співпраці з волонтерським рухом для незахищених верств населення організовано гаряче харчування. Під опікою Територіального центру міської ради перебувають не тільки обслуговані громадяни, а й ті, що опинилися у складному становищі. Поза увагою служби у справах дітей та сім’ї не залишилася жодна родина, яка зверталася за допомогою.

Налагоджена робота з хлібозаводом. Звичайно, залишається проблема постачання сировини, але робота в цьому напрямку проводиться постійно.

Дякуємо волонтерам, підприємцям, працівникам комунальних підприємств, хлібозаводу, лікарні та ПМСД за те, що в такий важкий час активізувалися, згуртувалися та кожен надає посильну допомогу!», – йдеться у повідомленні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН