Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Бериславщині очікують на допомогу німецької організації

Україна зараз переживає складні часи. Кожен свідомий українець намагається зробити свій внесок, аби домогти нашим військовим та звичайним мирним жителям.

Так, депутат Херсонської обласної ради від партії Європейська Солідарність Ігорь Йосипенко організовує переробку зерна на борошно, бо в селах велика проблема з продуктами харчування.

За допомогою він звернувся і до представниці німецької організації Norddeutsch Ukrainischer Hilfsstab Verband der Deutsch-Ukrainischen Organisationen in Deutschland Анни Ремпель.

«Дякуємо міжнародній спільноті за підтримку! Звернувся до представниці німецької організації Norddeutsch Ukrainischer Hilfsstab Verband der Deutsch-Ukrainischen Organisationen in Deutschland Анни Ремпель. Херсонщина – один з перших регіонів, який прийняв на себе удар окупанта. Гарячі точки зараз – території Нової Каховки та Бериславщини. Вся Україна та Херсонщина воює, є поранені і біженці. Тому є велика необхідність в ліках для надання першої медичної допомоги, різних медичних засобах та речах першої необхідності».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН