Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Школярі Авангардівської громади приєднуються до онлайн-занять (фото)

Школярі Авангардівської громади приєднуються до онлайн-занять, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Лончака Олександра Анатолійовича,

директора Департаменту освіти і науки Одеської

обласної державної адміністрації.

«Ми з Авангарду! Авангард – це Україна!

В ЗЗСО Авангардівської ТГ, після загальнонаціональної хвилини мовчання, розпочалися онлайн-уроки для учнів 1-11 класів.

Загалом до занять приєдналися 2721 учень. Вітаємо!

Нас можна зустріти на платформах: Всеукраїнська школа онлайн, Школа Інфо, «Розумники», Zoom, Viber, Classroom, Wardwall, Liveworksheet, Jigsawplanet, «Всеосвіта», «На Урок», YouTube, Google Classroom. Сьогодні за розкладом: цікаві факти про Тараса Шевченка, вивчення англійської мови, хімічні рівняння та патріотична хвилинка від нашої учениці, яка тимчасово переїхала з родиною до Молдови. Ми чекаємо тебе в стінах рідної школи, Лізонько! Так, інколи нас розділяють сотні кілометрів, але ми поруч!

Ця війна змусила всіх, і дорослих, і дітей переглянути життєві цінності. Наскільки діти швидко морально подорослішали. Кожна дитина від дошкільняти до випускника мріють про МИР та щасливе дитинство, юність в стінах своїх закладів. Натхнення та терпіння вам, шановні освітяни Авангардівської громади!

Успіхів у навчанні, дорогі діти!

23 день. Ми стоїмо! Ті, кому й трьох діб не пророкували. Навчаємо, ба більше, народжуємо! Рятуємо, допомагаємо! Захищаємо! Звільняємо!

Слава Україні! Слава ЗСУ!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН