Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У міськраді Одеси прокоментували ситуацію з падінням стелі в школі № 111

В одеській школі № 111 під час уроку на голови учнів обвалилася стеля. Відео інциденту зняли самі школярі. Відомо, що діти та педагог не постраждали.

Директор Департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олена Буйневич прокоментувала надзвичайну ситуацію: «Сьогодні вранці сталася надзвичайна подія в одеській школі № 111 на площі Молоді. Під час перерви завалилася частина штукатурки зі стелі просто в кабінеті, де в той час знаходилися і діти, і вчитель. На щастя, ніхто з присутніх не постраждав.

Цей факт, який було розміщено у ЗМІ, ми ретельно перевірили. Хлопець, про якого йдеться під час розмови дітей, також у повному порядку, його оглянули медичні працівники. Кабінет, в якому сталася ця подія, розташований на другому поверсі трьохповерхової будівлі, тому ніякого відношення до даху закладу цей кабінет не має.

Хочу зазначити, що в цій школі жодних проблем з дахом немає. Його ремонтували нещодавно і він є цілком справним. Чому сталася ця подія зараз ретельно вивчають спеціалісти. Крім того, діти були переміщені до інших класів даного закладу і навчальний процес в цій школі триватиме. Нашим завданням є привести до ладу саме цей кабінет, тому вже завтра там працюватимуть спеціалісти, які наведуть лад зі стелею для того, щоб діти могли продовжувати там навчання».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН