Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині завершується навчальний рік: цього разу дистанційно

Про завершення освітнього процесу в Одеській області розповів директор департаменту освіти і науки Одеської ОДА Олександр Лончак:

Практично добігає кінця навчальний рік. Завершую серію дописів про дистанційне навчання в закладах загальної середньої освіти області. Сьогодні на зв’язку – Білгород-Дністровський.

Педагогічні колективи міста активно комунікують зі своїми учнями шляхом використання технологій дистанційного навчання на освітніх платформах для отримання необхідних знань: Google Classroom, Zoom, ClassDojo, Viber тощо.

Учні та вчителі зареєстровані і використовують платформу «Всеукраїнська школа онлайн!», «Дія. Освіта».

Понад 5500 здобувачів освіти виходять на зв’язок з педагогами з різних куточків як міста, так і України та світу. Поза увагою не залишаються 97 учнів з особливими освітніми потребами і 26 внутрішньо переміщених осіб.

Фахівці інклюзивно-ресурсного центру плідно співпрацюють із закладами освіти, проводять комплексну психолого-педагогічну оцінку дітей.

Активно працює з учнівською молоддю міський центр дитячої творчості та дитячо-юнацька спортивна школа. Керівники гуртків знайомлять та зацікавлюють дітей новими формами вивчення матеріалу та мотивують їх до самоосвіти.

Колеги, вдячний всім, хто був поруч з дітьми. Наразі готуємося до завершення та видачі документів про освіту.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН