Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В поліклініках лікарні Тропіних у Херсоні продовжується робота з вакцинації проти COVID-19

В поліклініках лікарні Тропіних у Херсоні продовжується робота з вакцинації проти COVID-19, – про це повідомив генеральний директор лікарні ім. Тропіних Леонід Ремига у соцмережі.

«Сьогодні, 14 березня, всі поліклініки лікарні Тропіних працювали у звичайному режимі. Незважаючи на складний час, херсонці звертаються за медичною допомогою, бо життя та потреби здоров’я залишаються головними за будь-яких умов.

В поліклініках для дорослого населення було прийнято 412 пацієнтів, з них 179 вузькопрофільними спеціалістами, в тому числі 36 лікарем-ендокринологом.

В жіночій консультації лікарями прийнято 65 пацієнтів, в тому числі 28 вагітних, та надано 60 консультацій телефоном.

В поліклініках на Острові та у Шуменському мікрорайонах працюють денні стаціонари, куди звертаються хворі, які мають свій запас медикаментів, для отримання внутрішньовенної інфузійної терапії. Сьогодні там лікується 16 хворих.

Планується продовження цієї роботи і надалі, якщо буде налагоджено систему отримання гуманітарних ліків для використання. У зв’язку з цим звертаємося до волонтерів з проханням за можливості доставляти ліки (особливо серцево-судинні, від підвищеного артеріального тиску) до цих поліклінік.

В Камишанській амбулаторії працює фізкабінет, в якому за день пройшли лікування 4 хворих.

Продовжується робота з вакцинації проти COVID-19 (за день було щеплено 67 осіб), а також тестування (проведено 15 експрес-тестів, виявлено 7 позитивних результатів).

У дитячих поліклініках працювало 10 лікарів-педіатрів та 6 лікарів-спеціалістів. Прийнято 104 дитини. Проведено 3 експрес-тести, всі – негативні.

Також на базі лікарні безкоштовно проводяться лабораторні, рентгенологічні, ЕКГ та УЗД-дослідження. (За день лабораторних досліджень проведено 235, УЗД-досліджень – 25).

З початку доби станом на 16.00 до стаціонарних відділень госпіталізовано 9 хворих. Проведено 3 екстрених оперативних втручання. Народився 1 хлопчик.

Завтра, 15 березня, лікарня працюватиме у штатному режимі.

Ще раз нагадуємо, що після завершення робочого часу поліклінік, медична допомога надається у приймальному відділенні. Травматологічний пункт працює цілодобово.

Ми завжди з вами. Бережіть себе і тримаймо дух!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН