Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Геннадій Труханов терміново звернувся до одеситів: ситуація в місті під контролем

Ситуація в Одесі під контролем, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку одеського міського голови Геннадія Труханова.

«Шановні одесити! Події останніх днів викликають тривогу і занепокоєність. Але я запевняю вас, ситуація в Одесі під контролем. Цьому сприяє координація наших дій з усіма структурами. Ми співпрацюємо з оперативним штабом. Всі об’єкти критичної інфраструктури, транспорт, медичні установи працюють в штатному режимі. Школи переведені на дистанційне навчання, працюють чергові класи.

Шановні одесити, вже вісім років ми з вами йдемо пліч-о-пліч. Ви довірили мені керування містом. Я і моя команда завжди намагалися виправдати вашу довіру реальними справами, а не пустими обіцянками. І сьогодні, коли вся країна опинилася в дійсно складній ситуації, наша команда робить все можливе і неможливе, щоб зберігати життєдіяльність у місті. Найголовніше: паніка позбавляє можливості критично мислити і правильно діяти в нестандартній ситуації. Зберігайте спокій і не піддавайтеся панічним настроям. Довіряйте лише перевіреним джерелам інформації. Бережіть себе і своїх близьких. Вдячний вам за вашу єдність», – наголосив Геннадій Труханов.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН