Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У час викликів та загроз влада і військові Скадовського району діють разом

«22 лютого голова Скадовської районної державної адміністрації Михайло Павліш виступив перед депутатами Скадовської міської ради на черговому засіданні сесії.

Суть звернення –  скоординувати зусилля державної влади, органів самоврядування та військових у справі оборони району та цивільного захисту населення у час надважких безпекових викликів. Виступаючи перед депутатами, керівник району зазначив:

– У світлі останніх загроз, які постали перед нашою країною, я сподіваюся на повну координацію дій між органами державної влади, місцевого самоврядування та військовими підрозділами у питаннях підтримки загонів Територіальної оборони району та цивільного захисту населення. Ми маємо налагодити конструктивний діалог та спільно оперативно вирішувати всі питання безпеки, що виникають кожного дня.

Разом із керівником району до депутатів звернувся й начальник групи цивільно-військового співробітництва угрупування військ «Південь» Роман Хоменко. Він запевнив присутніх, що Збройні Сили України готові до захисту своєї країни, закликав зберігати спокій і направити усі можливі зусилля для надання необхідної допомоги військовим», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Скадовської районної державної адміністрації.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН