Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Комп’ютерна академія у Херсоні пропонує унікальну навчальну програму для дітей

ІТ-освіті все більше приділяють увагу батьки, залучаючи дітей до цієї професії змалечку. Приємно, що ця сфера послуг різноманітна і на Херсонщині все більше з’являється таких організацій, які пропонують навчання в комп’ютерній сфері. Але однією з перших була Міжнародна Комп’ютерна Академія ШАГ, програми якої сьогодні є визнаними. Херсонська філія відкрила філіал і в Новій Каховці. Вони є по всьому світу. Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь».

Все більше дітей проходять навчання в Академії, спочатку в підлітковому, а потім в дорослому віці. Потім вони починають працювати у відомих ІТ-компаніях навіть за межами країни. Про останні свої досягнення у науковій сфері Комп’ютерна Академія ШАГ повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук:

«А ви знали, що наша навчальна програма для дітей у Малій Комп’ютерній Академії увійшла до топ-5 світових проєктів на головному IT-заході року WSIS у Женеві та отримала звання чемпіона у категорії «Створення людського потенціалу»?

Під час навчання у Малій Комп’ютерній Академії діти перестають приділяти увагу комп’ютерним іграм, як це було раніше. Підвищується успішність у школі, діти вчаться не лише розумітися на інформаційних технологіях, а й грамотно використовувати їх у житті.

Процес навчання побудований не так, як у школі чи інституті. Немає нудних лекцій, конспектів та зубріння. Мінімум теорії та дуже багато практики. Дитина пізнає складні явища у грі.

З 7 років діти вчаться створенню сайтів, програмуванню, роботі з YouTube, основам веб-дизайну, робототехніці та багатьом іншим напрямкам. Комплексний підхід до освіти дозволяє на ранньому етапі виявити схильності дитини та визначитися з вибором напряму в майбутньому.

Учбова програма для дітей 9–12 років допоможе їм виразити себе за допомогою комп’ютера. Дитина знайомиться з технологіями, інтернетом, безпекою в Мережі, створює власні ігри та роботів LEGO.

Діти 13–14 років з нуля створюють технічні проекти та розробляють професійні ігрові програми та веб-сайти.

Діти допитливі та швидко схоплюють все нове. Не треба боятися, що захоплення комп’ютером забере дитинство. Навпаки, потрібно допомогти дитині глибше вникнути у цифровий світ, особливо якщо це цікаво».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН