Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські педагоги отримали 242 сучасні ноутбуки в межах нацпроєкту «Ноутбук кожному вчителю»

У межах реалізації національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації,  для закладів освіти України придбано 62 674 ноутбуки, з них 1605, згідно розподілу, одиниць техніки отримала Херсонська область.

Наразі 242 сучасні ноутбуки з камерою, потужним процесором та можливістю під’єднання до інтернету передані для користування 23 херсонським закладам загальної середньої освіти. Середня вартість одного гаджету склала – 18 300 грн.

Придбані ноутбуки закріплено за навчальними кабінетами закладів загальної середньої освіти та використовуються виключно для організації освітнього процесу у закладі загальної середньої освіти, зокрема, під час організації дистанційної освіти.

Нагадаємо, що зазначений проєкт реалізовується на умовах співфінансування 70/30, де 70% – частка державного бюджету склала 3 млн 100 тис грн., з бюджету Херсонської МТГ профінансовано придбання зазначеної техніки на 1 млн 328 тис грн.

Національний проєкт «Ноутбук кожному вчителю» триває, наразі херсонські заклади освіти мають потребу в закупівлі 1252 одиниць комп’ютерної техніки.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН