Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ректор херсонського вишу підтвердив свої слова про терміни й вартість підключення басейну до мережі

До теми будівництва басейну в ХДУ повернулись на черговій сесії Херсонської обласної ради, яка відбулась 18 лютого. Ректор ХДУ Олександр Співаковський прокоментував наступне:

«Зі словами вдячності звернувся до сотень працівників енергетичної сфери, які цілодобово забезпечують нашу життєдіяльність. Ваша робота вкрай важлива та потрібна. Окрема подяка нашому колезі-депутату Валерію Літвіну, який працює в Херсонобленерго, підтримує стабільність цього підприємтсва і завжди намагається допомогти у вирішенні всіх питань. Однак є об’єктивні речі, є питання до цього підприємства і це потрібно обговорювати, не доводити ситуацію до соціального вибуху.

Ініціатива депутатського корпусу створити спільну з обласною адміністрацією робочу групу, яка б систематизувала скарги та звернення фізичних і юридичних осіб щодо діяльності «Херсонобленерго» отримала певний резонанс.

Пресслужба підприємства навіть звинуватила мене особисто в поширенні недостовірної інформації через мій допис у Фейсбуці. Тому вирішив виступити на сесії Херсонської обласної ради та підтвердити свої слова про терміни й вартість підключення басейну ХДУ до мережі вже фактами та попросити керівництво підприємтсва не сприймати дискусію навколо якості послуг як щось надзвичайне, а долучитися до складу робочої групи та працювати над виправленням недоліків, якщо вони є.

Зі словами вдячності звернувся до сотень працівників енергетичної сфери, які цілодобово забезпечують нашу життєдіяльність. Але проблеми є, і про це свідчать документи, які додаю».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН