Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Медиків лікарні ім. Є. Карабелеша нагородили Грамотою Верховної Ради України

«18 лютого перед початком засідання ХII сесії Херсонської обласної ради VІІІ скликання Державну відзнаку отримав колектив КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша» за вагомий внесок у розвиток системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги населенню, впровадження інноваційних методів діагностики і лікування.

Грамоту Верховної Ради України отримала генеральна директорка медичного закладу Алла Малицька від голови Херсонської обласної ради Олександра Самойленка та голови Херсонської обласної державної адміністрації Геннадія Лагути.

У відповідь на отримання нагороди Алла Павлівна сказала: «На медичну галузь покладена велика відповідальність і медики працюють з великим навантаженням. А ось такі нагороди свідчать про те, що ми не самі – влада разом з нами, а це спонукає до того, щоб наші медики, лікарі Херсонщини і України працювали ще краще на благо і здоров’я херсонців та українців».

Окрема вдячність від керівника підприємства Херсонській обласній партійній організації “ВО “Батьківщина” за підтримку в поданні на заслужену нагороду», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на пресслужбу КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН