Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Капремонт хірургічного відділення в Обласній лікарні відновного лікування у Херсоні завершиться до кінця року (відео)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь».

У Обласній лікарні відновного лікування проходить капітальний ремонт трьох відділень – неврологічного, поліклінічного та хірургічного.

На капітальний ремонт хірургічного  відділення лікарні, включаючи виготовлення проєктно-кошторисної документації, із субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій за сприяння народного депутата України Павла Павліша виділено 3 млн. 100  тисяч грн.

Народний депутат України Павло Павліш вже декілька років опікується Обласною лікарнею відновного лікування, яка цього року увійшла до програми Президента України «Велике будівництво».

Нині активно ведуться роботи в неврологічному відділенні, реконструкція якого запланована на два роки. В 2020 році за сприяння народного депутата України Павла Павліша було виділено 3 млн 200 тис. грн. на лабораторне обладнання. Цього дня він подивився його ефективне використання.

Павло Павліш наголосив: «Обласна лікарня відновного лікування на сьогоднішній день вже досить сучасний медичний заклад, який, на мою думку, напевне, на півдні України буде найкращим медичним закладом по відновному лікуванню. Ми намагаємося допомагати лікарні. І минулого року, і цього року ми приділяємо багато уваги, допомагаємо спрямовувати кошти на те, щоб лікарня розвивалася, щоб вони могли більше проводити відновних і лабораторних діагностичних заходів. На сьогоднішній день тут проводиться дуже великий спектр медичних послуг, які надаються. В майбутньому цей медичний заклад має працювати на повну потужність для того, щоб і нашим бійцям, які захищають кордони України, і просто громадянам, які потребують медичної допомоги щодо відновного лікування чи діагностики, було куди звернутися і їм надали такі медичні послуги, за якими люди зараз їдуть в інші країни для того, щоб відновитися. Це можна буде зробити у нас».

Обласна лікарня відновного лікування — це унікальний заклад на півдні України. Виконуюча обов’язки директорки КНП «Обласна лікарня відновного лікування» Херсонської обласної ради Вікторія Бускас зазначила: «Ми дуже вдячні нашому народному депутату Павлу Павлішу, нашій обласній раді, губернатору за те, що велику увагу приділяють нашій лікарні і допомагають нам. А допомагаючи нам, вони допомагають населенню Херсона, Херсонської області, південного регіону і сподіваємося, якщо здійсниться все, що ми запланували, жителям України. Ми дійсно раді будь-якій зустрічі з нашими помічниками, тому що вони не просто наші депутати, а рідні люди, які не тільки говорять, а роблять справи. Ми дуже задоволені, що люди, яких ми обирали, дійсно повернулися до нас лицем і допомагають нам в розвитку медичного простору і нашій лікарні на сьогодні».

Робота в окрузі народного депутата Павла Павліша є системною і кожна зустріч додає відповідальності.

Детальніше — у сюжеті телестудії «Український Південь».

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН