Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителів Антонівки запрошують позмагатися у конкурсі на найдоглянутіше подвір’я

«До весни залишилися лічені дні й вже скоро кожний господар або господиня займеться прибиранням та прикрашанням власного подвір’я. Щоб додати наснаги та мотивувати антонівців, власників домогосподарств запрошують позмагатися за звання самого доглянутого подвір’я та території біля нього.

Переможці  отримають винагороду і вдячність від мешканців громади.

“Антонівка – це наша з вами домівка, тому дуже хочеться, щоб весь наш округ був охайний і доглянутий. Комунальні служби готові до весняного прибирання, але вони не в змозі створити комфорт та затишок біля кожного домогосподарства – це можемо зробити ми з вами біля свого будинку, на своїй вулиці або в своєму кварталі“, – каже староста Антонівського округу Сергій Іващенко.

Протягом квітня будуть прийматися заявки та фото на участь в конкурсі. Жюрі обов’язково завітає до конкурсантів у гості, щоб  об’єктивно визначити переможців.

«Спільними зусиллями утворюється успішна громада!», – впевнений Сергій Іващенко», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН