Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Укргідроенерго відзначили День єднання

«Гідроенергетики України долучилися до відзначення Дня єднання підняттям національного прапора та виконанням Гімну України.

На майданчику перед будівлею Укргідроенерго зібралися працівники апарату управління та фахівці філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС».

Голова Наглядової ради Укргідроенерго Валентин Гвоздій привітав колектив компанії з Днем єднання, наголосивши, що сьогодні, як ніколи, українському суспільству потрібна консолідація та згуртованість.

«Ми сьогодні тут, щоб продемонструвати, що ми єдині, що ми ефективні, не панікуємо і забезпечуємо електроенергією українських споживачів. Я дякую кожному, хто в цей  тривожний час віддано працює для сталої роботи Об’єднаної енергосистеми країни», – зазначив Валентин Гвоздій.

Звертаючись до колективу, генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота зазначив, що День єднання України – це послання до усього світу, що українці перед лицем загрози згуртувалися і готові відстоювати своє право спокійно жити на рідній землі. Компанія продовжує працювати у звичному режимі, забезпечуючи Об’єднану енергосистему України електроенергією.

«Укргідроенерго сьогодні, як і завжди, забезпечує покриття пікових навантажень, регулювання частоти та потужності, а також мобільний аварійний резерв в Об’єднаній енергосистемі України. Ми працюємо задля енергетичної стабільності та економічного добробуту України.

Реагуючи на умови, пов’язані із погіршенням суспільно-політичної ситуації в державі, відомча воєнізована охорона компанії переведена на посилений варіант несення служби. Завдяки цим самовідданим людям – професіоналам своєї справи – всі наші гідроенергетичні об’єкти надійно захищені. Хвилюватися не варто – ми готові до будь-яких ситуацій», – зазначив Ігор Сирота.

Після звернення керівництва компанії та Наглядової ради Укргідроенерго до колективу в апараті управління відбулося урочисте підняття  прапора та виконання національного гімну.  Одночасно жовто-блакитні стяги замайоріли на філіях Товариства, як символ єднання та непохитності духу українців», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на повідомлення пресслужби Укргідроенерго.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН