Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбудеться церемонія підняття Державного Прапора України з нагоди Дня єднання

«16 лютого о 10.00 годині херсонців запрошують взяти участь у церемонії підняття Державного Прапора України з нагоди відзначення Дня єднання.

Урочистий захід відбудеться в парку Слави, поблизу Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара.

Нагадуємо, що 14 лютого Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №53/2022, згідно з яким 16 лютого Україна відзначатиме День єднання.

Відповідно до указу, з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість, у цей день піднімуть Державний прапор України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах, виконають Державний Гімн України, проведуть закордонними дипломатичними установам України в державах перебування відповідні іміджеві заходи, спрямовані на єднання та підтримку України», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН