Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Обласний військовий комісар прокоментував ситуацію стосовно виділення приміщення для тероборони у Херсонській громаді (відео)

«До Херсонського міського голови Ігоря Колихаєва звернувся військовий комісар Херсонського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Зіньковський з проханням віднайти приміщення для розміщення Херсонського загону територіальної оборони.

Херсон – один із прикордонних обласних центрів, що має стратегічне значення для усієї України.Така позиція Херсонського міського голови, усіх виконавчих органів та депутатів міської ради. Тому своїм рішенням 28 січня  депутати дозволили розмістити в приміщенні недіючої понад 10 років школи в селищі Наддніпрянське двох підрозділів територіальної оборони.

Увесь процес відбувався із дотриманням усіх визначених законодавством процедур. Міська влада зробила усе від неї залежне, аби вже найближчими днями офіційно був підписаний договір оренди.

За словами Олександра Зіньковського, у виділеній міською радою будівлі вже розпочинаються ремонтні роботи та активно триває процес облаштування приміщень для розміщення бійців загону тероборони.

– Я вдячний і міському голові, і депутатському корпусу, і заступникам, які надають нам допомогу за всіма питаннями, за допомогу територіальній обороні, міському і районному територіальним центрам комплектування. Також за їхню виважену громадянську позицію. – зазначає обласний військовий комісар», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН