Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У рамках гарантійних зобов’язань підрядник ліквідує тріщини покриття спортмайданчика у Херсонській Фортеці 

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Нещодавно у соціальних мережах херсонці обурювалися з приводу появи тріщин на біговій доріжці новозбудованого спортивного майданчика у парку «Херсонська Фортеця».

Директор Херсонської філії ТОВ «Одесміськбуд» Всеволод Шаєвський, яка виконувала роботи з будівництва спортмайданчику, пояснює, що у процесі будівництва покриття стадіону ділянку сформували з трьох фракцій щебеню та бетонної подушки, у якій, згідно технології будівництва, спеціально зроблені технологічні розрізи, так звані компенсаційні шви. Вони потрібні для того, аби у разі просідання ґрунту чи несприятливих погодних умов покриття стадіону не руйнувалося хаотично, а тріщини, які можуть з’являтися після деякого часу експлуатації, піддавалися швидкій ліквідації.

Підрядник додає, що у рамках гарантійних зобов’язань перед Херсонською міською радою наявні нечисленні пошкодження ліквідують протягом максимум двох днів, щойно погодні умови цьому сприятимуть. Для цього ушкоджені ділянки розшиють, заллють  герметиком, дадуть йому схопитися та відновлять верхнє гумове покриття.

А поки що, херсонці мають змогу продовжити відвідувати спортмайданчик, насолоджуючись заняттями спорту на свіжому повітрі».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН