Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині спортсменам виділять стипендії

На сесії Херсонської обласної ради, яка відбулась 18 лютого було прийняте рішення, яке визначає розвиток спорту на Херсонщині, аби спортсмени залишалися і відстоювали честь рідної Херсонщини, – про це пише 1-ий заступник голови – керівник виконавчого апарату Херсонської обласної ради Юрій Соболевський у соцмережі. У своєму дописі він зазначив наступне:

«3,5 млн грн було виділено на стипендіальний фонд для спортсменів Херсонщини. 18 лютого на сесії по цьому питанню проголосували депутати Херсонської обласної ради.

Неодноразово наголошував на тому, що підтримка спорту має бути не на словах, а на ділі. Розроблена система матеріальних заохочень буде чудовою підтримкою для спортсменів. Гарантую, що все буде прозоро. Вже скоро презентуємо як все працюватиме.

Також, у планах запросити директорів спортивних шкіл, президентів федерацій та спортсменів на спільні обговорення практичних методів розвитку спортивної сфери Херсонщини. Настав час відходити від теорії та реально впроваджувати практику.

Нам є ким пишатись, наші спортсмени та тренери – гордість області і України. Маємо цінувати наш людський потенціал та надавати можливості для розвитку».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН