Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Директор філії Державного підприємства у Херсоні оголосив війну котам

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку херсонської активістки ярими Бараненко. У повідомленні йдеться про наступне:

«ЮСТИЦІЯ ПРОТИ ЗАКОНУ?? АБО ЯК ДМИТРО АДАМОВИЧ – НІБИ УСПІШНА ЛЮДИНА….  ОГОЛОСИВ ВІЙНУ КОТАМ!

Є в Херсоні така людина – Дмитро Адамович. Для багатьох – це поважна, навіть порядна людина, успішна – директор філії Державного підприємства “Сетам”, яке працює на юстицію, житло у центрі міста і навіть загорожений двір. Ніби все файно – чому не радіти? Але йому заважають жити… – три кішки!!!

При чому ці кішки живуть не в домі Дмитра і Вікторії Адамовичей, і навіть не в їх дворі (яким вони вважають самозахоплену  міську землю – комунальну власність громади, яку Адамовичи чомусь відгородили парканом), але ці тварини більшість часу перебувають на території дитячого садочку, який межує з парканом. Там котів доглядають та годують зооволонтери. Дмитро Адамович проти цього дуже заперечує, мабуть те, що маленькі створіння, як і він – дуже хочуть їсти та жити – вибиває Дмитра з колії. І от він –Адамович Дмитро Вікторович, успішна людина, директор філії “Сетам”, яка працює на юстицію, ВИЙШОВ НА ТРОПУ ВІЙНИ З КОТАМИ.

Що вони з дружиною Вікторією тільки не робили, щоб позбутись котів. Регулярно викидали миски з під їжі, які акуратно стояли в куточку, а тепер волонтери вже не залишають посуд, тепер кожен день викидають мисочку з водою. Мотив: “Якщо не годувати і не поїти кішок – вони кудись підуть!”  (НІ: вони в мороз просто загинуть!). Морально тиснули на зооволонтерів, і ті знаходили на місці годування похоронні букети: по дві квіточки. Коли не подіяло – пішли далі.

Дмитро Адамович теж зрозумів, що коти поводять себе чемно і став “креативити”: вирішив загадити двір сам! Вночі або о 5.00 ранку вони з дружиною Вікторією розкидали недоїдки та чиїсь екскременти по двору і стали їх знімати на камеру. І з цими “фотодоказами”, “розумний” Дмитро пішов до директорки дитсадочку, яка співпрацює із зооволонтерами, і розмахуючи “доказом”  цього “котячого неподобства” став вимагати, щоб вона позбулась котів! Оскільки директорка дитсадочка – мудра людина, то вона зрозуміла, що відбувається щось не те: коти ж не можуть так смітити – і відмовилась проганяти котів, повідомивши, що за ними доглядають волонтери, які співпрацюють з дитсадком. Самі ж волонтери, які прийшли вранці – були шоковані побаченим та зібрали все це сміття перший раз, а потім другий, і третій… А далі влаштували ціле чергування з прибирання “капостей”.

Але цього видалось замало. І подружжя Адамовичей стали влаштовувати істерики вже зооволонтерам, які приходили годувати котів. Навіть на Святвечір 6 січня, коли вже стемніло і всі українські родини відзначали Різдво Спасителя за родинним столом – Дмитро з дружиною Вікторією в цей час влаштували волонтерам грандіозний скандал: сказали, щоб котів не було, що їм тут ніхто не наказ, обіцяли, що всіх знищать, а директорку дитсадку звільнять!  Цікаво: а хто дав Адамовичу такі повноваження?? Юстиція? Хто вони взагалі у нашому місті, що розпоряджаються чужими долями? Царьки? Люди, що уявили себе богами? І яка ж поважна причина для скандалу? Існування трьох кішок? Яка причина звільняти професіонала? Захист трьох кішок, що живуть на дворі??? До того ж захищені Законом від знущань, та ОФІЦІЙНО ВИЗНАНІ МІСЬКОЮ РАДОЮ ХЕРСОНА ЧАСТИНОЮ ЕКОСИСТЕМИ МІСТА І ТОМУ ОФІЦІЙНО МАЮТЬ ПРАВО ТУТ ЖИТИ!  Кому як не Адамовичу знати Закони!  Він же працює на юстицію! Чи Юстиція і Закон – це протилежні речі??

Щоб вгамувати “всемогутніх Адамовичей”, як влаштували пекло на Святвечір через трьох нещасних котів – зооволонтерам довелося викликати поліцію… По факту була подана заява та за нею дуже гарно попрацював дільничий Нікітін, провівши попереджувальні бесіди.

Після бесіди з поліцією Дмитро Адамович перестав нападати на зоволонтерів і став поводити себе підозріло тихо. А потім виявилось, що він вирішив відігратися на самих беззахисних: вночі з чиєюсь допомогою АДАМОВИЧ ПРОСТО ВКРАВ КОТЯЧИЙ БУДИНОЧОК, який зробили зооволонтери, щоб кішечки не змерзли. Але АДАМОВИЧ В МОРОЗ ВИТРУСИВ КІШОК З БУДИНКУ І ВКРАВ ЙОГО. При чому вкрав його з території дитячого садочку, де він стояв(!!!) Перелізши через паркан на територію комунальної установи(!), вкрав і вивіз невідомому напрямку. І зробив це не сам: оскільки будиночок був добротний, надійний і важкий – мінімум двом людям його треба було нести і вивозити на машині. Отже по факту СКОЄНИЙ ЗЛОЧИН У ЗМОВІ ГРУПОЮ ОСІБ.

До речі, злочин був скоєний професійно. Бо Дмитро знав, що в тому місці немає камер, і хоча всі розуміють, що більше немає кому вкрасти будинок прямо біля двору Адамовичей, а тим паче біля їх же двору непомітно вивезти його вночі машиною    це могли б зробити тільки самі Адамовичи – проте довести це нелегко.

Чи НЕ ЗАНАДТО ЗЛОЧИНІВ ДЛЯ ЛЮДИНИ, ЯКА ПРАЦЮЄ НА ЮСТИЦІЮ???

Більше того – Адамович СПРАЦЮЄ З ПОЛІЦІЄЮ! В його фейсбук-профілі фото з нарад в обласній поліцій, де він урочисто засідає із обласними захисниками Закону. Але невже Адамович не знає, що ПОЛІЦІЯ ТЕЖ ВИКОНУЄ ЗАКОН УКРАЇНИ “ПРО ЗАХИСТ ТВАРИН”, і голова міської поліції Олександр Говорун  та голова Обласної поліції  Oleksandr Prokudin  давно співпрацюють із зооволонтерами у сфері захисту тварин?? Я сподіваюсь, що поліція таки пояснить Адамовичу, що його дії порушують Закони і щодо тварин, і щодо людей!

І моральне питання: а як людина, яка працює на юстицією ТАК ПРОСТО ПОРУШУЄ ЗАКОНИ УКРАЇНИ??? Як вона ПОРУШУЄ ВСІ ЗАКОНИ СОВІСТІ І МОРАЛІ?? Як в Адамовича не забракло совісті ВИТРУСИТИ В ЛЮТИЙ МОРОЗ КОТІВ НА СНІГ, забрати в них дім і з ДРУЖИНОЮ ПІТИ ДАЛІ СПАТИ У СВІЙ ДІМ І ТЕПЛУ ПОСТІЛЬКУ? Як вам спалося Дмитро та Вікторія Адамовичи??? А котам спалося погано в ті морозні дні із пронизливим вітром. Спиться погано і досі!  Бо будиночок волонтери поставити не можуть. І тому, що немає такого добротного і тому, що розуміють, що ВИ – НЕЛЮДИ його тут же ВКРАДЕТЕ. А більше котам спати немає де.((( Вони пробували тихенько примоститися на трубах теплотраси. Але ці три котика теж ЗАВАЖАЛИ ВАМ ЖИТИ. Тому ви ЗМАЗАЛИ МАЗУТОМ ТРУБИ ТЕПЛОТРАСИ чи то ще якоюсь липкою гидотою, щоб коти навіть залізти туди не могли. Тепло вам спиться Адамовичи???

А тепер мало того, що кожен день крадете в котів миску з водою, ще й стали насипати на люк, де їх кормлять, ОТРУТУ!!!! Якщо з котами щось станеться – повірте: будете відповідати ВИ.

А багато ж в місті вас вважає порядними людьми! Он у мене з Дмитром скільки гарних спільних друзів. В тому числі тих, хто допомагає тваринам!!! Може вони достукаються до ВАШОГО ЛЬОДЯНОГО СЕРЦЯ???  Хоча кажуть, що серцем і розумом Дмитра повністю керує його дружина Вікторія. І що саме ВОНА – ВІКТОРІЯ – ініціаторка  вигнання котів. В такому випадку взагалі не можу зрозуміти ЯК ЖІНКА МОЖЕ ТАК ЧИНИТИ? Тим паче в них є дитина! Який приклад вони обоє подають їй? Як вчиняти з слабкими немічними. Так колись і вони будуть такими ж… І як вчинить з немічними батьками вихована такими прикладами донька?? … Але хто про це думає! Поки що ми – королі! І самостверджуємося на бідних знедолених котах! Це ганьба, панове! ! Це слабкість духу! Справді сильні люди – допомагають слабким! Якби вам були незручні коти і ви знайшли їм гарних господарів – ото був подвиг! А ЦЬКУВАТИ ТВАРИН, за те, що вони жити хочуть – це ДНО!

І розкажіть хтось Адамовичам, що ЗАКОН БУМЕРАНГА ніхто не відміняв: сьогодні ви витрусили котів з їх будинку, а завтра може статися так, що хтось витрусить вас з вашого!… НЕ можна ображати слабких. НЕ можна!

І ще раз: КОТИ В ХЕРСОНІ ВИЗНАНІ ЧАСТИНОЮ ЕКОСИСТЕМИ МІСТА! Вони МАЮТЬ ПРАВО жити на комунальній землі!

Хто із добрих друзів поясніть їм це. Поліція вже має всі заяви: про напад і про вкрадений будиночок. І теж пояснює як може. Але їм цього замало. А може хтось з юстиції пояснить? Бо такі фірми з такими очільниками тільки ганьблять всю організацію. Тегните хтось їх якщо знаєте. Бо якщо не образумляться… Не хотілось би влаштовувати окрему акцію під поліцією, заради одного Дмитра Адамовича. Сподіваємось він сам припинить цькування беззахисних тварин.

Я сподіваюсь, що ця родина після наших прохань все таки зупиниться і  дасть життя котам. Але не дай Бог все продовжиться чи щось гірше станеться. Насправді ж ця проблема не єдина…. Поки тут звернулись зооволонтери – багато чого “цікавого” відкрилося щодо Дмитра і Вікторії Адамовичей. І вже зовсім не про котів…. Але ми не будемо зараз чіпати це… Переживаємо за тварин. Не чіпайте тварин – і вас ніхто чіпати не буде. А інакше: доведеться і зооволонтерам креативити…

P.S. Поки розбирали цю проблему – стався схожий інцидент: КП Гарантія імені Семенчева вкрала будку в з парку в центр міста разом з малим щеням… Це що: в Херсоні вже мода така?? Хочеться сказати: здорові дядьки!!!  Що ж ви робите!!! Як же вам не соромно? Знищувати маленьких і беззахисних!!!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН