Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Земельна» комісія підтримала виділення коштів на ремонт колектору на вул. Штурвальній у Херсоні

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Постійна комісія з питань землекористування розглядала питання департаменту містобудування та землекористування міської ради, контролювала виконання попередніх рекомендацій, вивчала листи й звернення, що надійшли.

Зокрема, було розглянуто лист директора МКП «ВУВКГ м. Херсона» Віктора Скоблікова щодо виділення у 2022 році МКП «ВУВКГ Херсона» коштів з бюджету у сумі 14,5 млн грн на виконання робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації (капітальний ремонт) напірного каналізаційного колектору по вул. Штурвальній (від Адмірала Макарова до вул. Бурзі).

Після детального вивчення ситуації депутати підтримали виділення коштів на це, але із дотриманням підприємством процедури.

Серед іншого на засіданні мова зайшла про облаштування території біля супермаркетів «АТБ». Було зазначено, що біля деяких магазинів мережі невідремонтована дорога, нема зручних під’їздів, є зауваження щодо прибирання прилеглої території. Комісія рекомендувала мережі звернути увагу на покращення благоустрою біля магазинів та привести об’єкти біля них у належний вигляд.

Також члени комісії заслухали інформацію щодо використання бюджетних коштів по Програмі розвитку туризму в Херсонській міській територіальній громаді у 2021 році від начальника управління маркетингу міста і туризму міської ради Наталії Литвиненко. Вона розповіла, що серед різних заходів, які управління організовувало, був проєкт розвитку туризму «Мандруй Україною” (за підтримки ДАРТ)  та перезентаційний тур щодо розробки нового маршруту Південного регіону України. Він охопив Одесу, Миколаїв та Херсон. Передбачається, що маршрут привабить нових туристів до Херсона й сприятиме збільшенню потоків відвідувачів громади. Депутати, після тривалого обговорення, рекомендували управлінню з 1 травня раз в місяць доповідати комісії щодо ситуації із туристичним потоком у місті».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН