Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Земельна» комісія у Херсоні розглянула профільні питання та запланувала виїзди

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Постійна депутатська комісія з питань землекористування зібралася на чергове засідання, аби опрацювати звернення, що надійшли до департаменту містобудування, архітектури та земельних ресурсів міськради, розглянути виконання попередніх рекомендації комісії та поспілкуватися із громадянами, які відвідали сьогоднішнє засідання.

Розпочалося комісія із обговорення результатів вчорашнього засідання координаційної ради, у ході якої з проєкту порядку денного чергового засідання сесії виключено 23 земельні питання, їх запропоновано розглянути спільно з «архітектурною» комісією.

Депутати «земельної» комісії запланувати здійснити виїзди на декілька об’єктів з метою врегулювання земельних відносин. Зокрема, мова йшла про підприємства розташовані по вулиці Причальній.

Серед звернень, що надійшли на розгляд комісії – звернення директора МКП «Херсонводоканал» Віктора Скоблікова щодо внесення змін до Програми ефективної роботи та реформування водопровідного-каналізаційного господарства Херсонської МТГ на 2021-2025 роки. Зміни стосуються ліквідації наслідків аварії на напірному каналізаційному колекторі по  вулиці Штурвальній. Підприємство просить виділити з міського бюджету 14509,3 тис. грн.

З цього питання на черговому засіданні комісії заслухають директора підприємства.

Також депутати ініціювали проведення інвентаризації наданих комісією рекомендацій на предмет їхнього виконання, термінів тощо».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН