Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У комісії з питань землекористування виникли сумніви щодо поданих документів одним із підприємств (Відео)

8 вересня відбулося засідання постійної комісії з питань землекористування, депутати, що входять до складу зазначеної комісії розглянули 90% питань порядку денного.

«Є питання, що викликає сумніви стосовно законності поданих документів на продовження терміну оренди земельної ділянки одним із підприємств, тож комісія рекомендувала проконсультуватися з юридичним відділом, отримати висновки для того, щоб прийняти у подальшому виважене рішення», –зазначила секретар комісії Євгенія Бєла.

Також відповідно до порядку денного, депутати розглядали звернення про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок. Зазначені звернення комісією підтримані та надані рекомендації стосовно винесення їх на розгляд чергової сесії міськради.

Крім цього, розглядали питання щодо об’єктів, які наразі перебувають у неналежному стані. Депутати рекомендували Інспекції з контролю за благоустроєм Херсонської міської ради проінспектувати їх та надати матеріали на розгляд «земельної» комісії.

Як інформує Євгенія Бєла, люди просять надати дозвіл на продовження оренди, але при цьому не утримують у належному стані майно. Тож на черговому засіданні комісія ретельно розгляне надані Інспекцією матеріали щодо питань, які викликають сумніви.

«Комісія пройшла продуктивно, розглянули 90% питань, чекатимемо їх вже у вигляді проєктів рішень сесії міського ради», – резюмувала вона.

Коментар секретаря постійної комісії з питань землекористування Євгенії Бєлої.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН