Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Олександрівському районі Запоріжжя продовжують прибирати стихійні звалища

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Запорізької міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Двічі на тиждень робоча група Олександрівської райадміністрації моніторить території для того, щоб визначити, де накопичилося сміття, листя чи гілля. Якщо помічають проблему – передають заявку підряднику, який за допомогою спецтехніки розчищає проблемну територію. 

Однією з таких проблемних адрес сьогодні виявилася вулиця Шкільна, 7. Тут накопичилося непобутове сміття, а також гілля. За припущеннями представників райадміністрації, стихійні звалища найчастіше утворюють жителі приватного сектора, які вивозять до сміттєвих баків свій непотріб.

– З початку року зі стихійних звалищ на території району ми вже встигли вивезти 70 тонн сміття. Вичищаємо двори та відкриті території. Цього року на ліквідацію стихійних звалищ виділено 1 млн 800 тис. гривень. Також на сесії було виділено кошти на вивезення обрізаних гілок і торішнього листя – всього понад 3 млн грн. Потрібно сказати, що до Нового року листя в нас уже не було. Проте до кінця січня утворилося ще 25 адрес, які потрібно буде прибрати. Також у нас на черзі 35 адрес з гілками, які теж треба вивезти. Цю роботу розпочнемо найближчим часом, – розповів голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.

Крім цього, за інформацією районної адміністрації, з території Олександрівського району вже прибрано та утилізовано близько 90% новорічних ялинок.

Стихійних звалищ наразі у районі немає. Олександрівська районна адміністрація звертається до мешканців Запоріжжя з проханням не створювати нові скупчення сміття та дотримуватися чистоти».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН