Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі тривають перевірки громадського транспорту на дотримання карантинних вимог

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Запорізької міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«В обласному центрі продовжують щоденно перевірятгромадський транспорт на дотримання карантинних обмежень – як міські, так і внітрушньообласні.

Цього разу патрульні інспектували громадський транспорт на в’їзді до міста з траси Харків-Сімферополь. Кожну маршрутку зупиняли та перевіряли наявність масок у пасажирів. Впродовж години патрульні оглянули кілька одиниць транспорту, обійшлось без порушників. Правоохоронці зазначають, за два роки люди звикли до карантинних обмежень та постійних перевірок, тож дотримуються запроваджених норм.

– Зупиняємо, профілактуємо, всіх громадян закликаємо, щоб вони все ж дотримувались цих норм. Є «за» і «проти», тобто діляться на дві категорії. Декому це вже набридло. Бачимо, що всі в масках, тобто в захисних засобах індивідуального захисту. Порушення виявляються, але їх не так багато на даний час, – зазначив інспектор УПП у Запорізькій області Юрій Ошека».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН