Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі продовжуються карантинні перевірки

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Запорізької міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«У Запоріжжі тривають щоденні рейди мобільних груп щодо дотримання карантинних обмежень. Так, сьогодні у Вознесенівському районі члени мобільної групи інспектували один з продовольчих супермаркетів.

На вході в магазин – продезінфіковані кошики з інформаційними написами. У вільному доступі є також антисептик для обробки рук. Мобільна група обов’язково також звертає увагу на сертифікати з вакцинації та наявність засобів індивідуального захисту у персоналу.

Є у магазині й розмежування для дотримання безпечної дистанції. Як зазначають у супермаркеті, стежать також і за самими відвідувачами, аби і вони були у масках. Крім цього, мобільна група перевірила журнал температурного скрінінгу та вологого прибирання.

– Все, що потрібно на виконання постанови головного державного санітарного лікаря щодо протиепідемічних заходів, адміністрацією супермаркету контролюється. Є незначні зауваження щодо вологого прибирання. Воно проводиться не через 2 години, як прописано в постанові, а через кожні 3. Адміністрація пообіцяла виправити ситуацію, – зазначила головна спеціалістка відділу Держпродспоживслужби області Юлія Шостак.

Нагадаємо, за вагомі зауваження порушників очікують адміністративні протоколи. Сума штрафу залежить від кількості порушень. На цей раз обійшлось без нарікань. В Держпродспоживслужбі зазначають, що підприємці стали більш відповідальними та дотримуються усіх вимог Кабінету Міністрів».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН