Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відкрили сучасний Центр денного перебування для дітей-сиріт

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Каховської міської територіальної громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«3 лютого 2022 року у селі Василівка, що відноситься до Любимівської ТГ, ГО «Спілка осіб з інвалідністю «Рідна земля» при підтримці депутата Херсонської облради Сергія Дроздика, урочисто відкрили новий сучасний Центр денного перебування для дітей-сиріт та всіх, хто міг постраждати від домашнього насильства.

На відкритті центру з багатообіцяючою назвою «Вітрила надії» побували представники Каховської міської ради.

Секретар ради Ірина Гончарова, заступниця міського голови Галина Лобунько, староста села Коробки Григорій Івасішин привітали  наших сусідів Любимівську територіальну громаду з таким добрим починанням.

Відкриття таких центрів – це новий стандарт у вихованні дітей, які потребують особливої уваги та допомоги. Адже іноді тільки тут такі діточки можуть відчути тепло родинного затишку,  пізнати таке необхідне для кожного з них піклування та турботу.

В Каховці вже існують навіть два таких центри,  де всі нужденні можуть отримати кваліфіковану допомогу, або дружню пораду.

Неспроможність родини подолати складні життєві обставини – одна з основних причин вилучення дітей із сімей та влаштування їх до інституційних закладів.

Адже об‘єднуючи зусилля – відновлюємо надію!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН