Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські підприємці співпрацюють з Республікою Узбекистан

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Херсонської торгово-промислової палати. У повідомленні йдеться про наступне:

«Член ХТПП – фірма виробник органічного добрива “Біо-гель” взяла участь в онлайн презентації Європейського офісу Узбецької Республіканської товарно-сировинної біржі (UzEx) «Збільшення експортно-імпортних можливостей українських компаній в азійському регіоні через співробітництво з UzEx». (УзРТСБ https://uzex.uz)

Біржа UzEx працює з 1994 року. Щоденно укладається більше 6 000 угод.

На біржі функціонують 5 торгових платформ. Для українського бізнесу інтерес представляють 3:

· біржова електронна торгова система (електронна автоматизована торгова система збору і задоволення  заявок на укладання угод з інструментами, якими торгують);

·  електронна торгова система виставково-ярмаркових торгів;

·  електронні державні закупівлі

За час презентації був зроблений акцент на переагах роботи через біржу, серед яких зростання об’ємів торгівлі без збільшення власних затрат, швидкість виконання операцій та ін.

Окремо обговорили можливості участі в державних закупівлях (https://xarid.uzex.uz/home ;https://yarmarka.uzex.uz/home )

За контактами представників Європейського офісу Узбецької Республіканської товарно-сировинної біржі (UzEx) звертайтеся до Центру міжнародного співробітництва Херсонської ТПП – +38 0552 325238».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН