Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні триває робота у напрямку заміни старих рекламних конструкцій на сучасні LED-екрани

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«У Херсоні триває робота у напрямку заміни старих рекламних конструкцій на сучасні LED-екрани. За словами радника міського голови Олександра Ложичева, уже замінено порядка 10 таких конструкцій.

“Позиція міського голови Ігоря Колихаєва, депутатського корпусу та виконавчих органів – відійти від старих рекламних носіїв з паперовими сюжетами, замінивши їх на нові LED-екрани. Це пов’язано, в першу чергу, із осучасненнням міста у плані реклами”, – родповідає Олександр Ложичев.

За його словами, LED-екран коштує дорожче, але і переваг має більше, адже дозволяє вмістити до 10-ти рекламних роликів, які змінюють один одного.

Разом з тим, у Херсоні продовжують демонтувати старі рекламні конструкції, яких налічується близько тисячі.

“Ми проводимо роботу з підприємцями-рекламниками – ними демонтовано вже 45 конструкцій. Окрім того, 50 конструкцій демонтовано згідно рішень виконкому міськради. Сподіваюсь, за рік-два кількість бордів у Херсоні зменшиться вдвічі, більшість із яких буде замінено на LED-екрани”, – говорить Олександр Ложичев».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН