Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні поліцейські охорони підсумували результати діяльності за 2021 рік (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Управління поліції охорони в Херсонській області. У повідомленні йдеться про наступне:

«28 січня у Херсоні поліцейські охорони підсумували результати діяльності за 2021 рік.

В Управлінні поліції охорони відбулася нарада керівного, командного, інспекторського та інженерно-технічного складу за участю районних підрозділів нашої області, на якій підвели підсумки службової та фінансово-господарської діяльності за минулий рік.

У ході заходу було ретельно розглянуто результати діяльності підпорядкованих підрозділів Управління поліції охорони.

Із застосуванням кардинально оновленого сучасною телевізійною технікою приміщення залу засідань управління, доповідали заступники і керівники служб.

Змістовні доповіді супроводжувались презентаціями та слайдами, порівняльними діаграмами.

Начальник Управління полковник поліції Борис Мудрак уважно вислухавши кожного доповідача, проаналізував та підкреслив усі найважливіші аспекти діяльності, звертаючи увагу керівників підрозділів на те, що потрібно переймати у роботі як дуже позитивний досвід, а де приділити особливі зусилля, адже добробут це загальний наш здобуток служби і праці! Керівником було розставлено усі необхідні акценти у підсумках щодо досягнень і обумовлено необхідні доопрацювання наявних проблемних питань у спільній роботі колективу Херсонщини.

Для персоналу Управління і підрозділів поліції охорониі області було презентовано наглядний, суттєво наповнений відповідним змістом і відповідями на питання із зазначеної тематики заходу, а саме : “Що ж зроблено нашими спільними зусиллями за минулий рік? Як воно було і що зараз маємо?”

У плині перегляду матеріалу, створеному працівниками сектору аналітичного забезпечення Управління було отримано наглядні відповіді (https://fb.watch/aTHVp6gP2c/).

Тож протягом минулого 2021 року для забезпечення покращення матеріально-технічного забезпечення службової діяльності територіальних підрозділів поліції охорони були проведено масштабний капітальний ремонт адміністративних будівель як управління так і районних підрозділів Херсонщини, придбано службові автомобілі, проведено необхідні закупівлі однострою і форменного одягу, для службового забезпечення поліцейських охорони. Проведені заходи щодо чергової модернізації Головного пульту централізованого спостереження Центру технічної охорони. Здійснена закупівля необхідного обладнання, оргтехніки, офісних меблів.

Далі відбулась урочиста частина заходу. У присутності співробітників управління поліції охорони, керівників галузевих служб та міжрайонних відділів і відділень поліції охорони (з дотриманням необхідних карантинних умов і обмежень)  начальник Управління полковник поліції

Борис Мудрак особисто вручив ПОДЯКИ:

1. Від міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського двом співробітникам УПО Херсонщини! За зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу і самовідданість та високий професіоналізм подяки отримано сержантом поліції Андруневичем Дмитром Миколайовичем і старшим сержантом поліції Жогою Сергієм Михайловичем.

2. За досягнення позитивних результатів у службовій і фінансово-господарській діяльності підпорядкованих підрозділів за підсумками роботи у 2021 році із напрямку фізичної охорони Дипломи першого ступеню  отримали два підрозділи. Це:

• колектив Каховського районного відділу Управління поліції охорони в Херсонській області і

• колектив Скадовського районного відділу Управління поліції охорони в Херсонській області

3. За професіоналізм, наполегливість і сумлінність виявлені під час виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у досягнення позитивних результатів діяльності поліції охорони Херсонської області у 2021 році вручено особисті подяки від керівництва УПО десятьом співробітникам.

4. За найкращі результати роботи двом підрозділам було вручено ключі від додаткових автомобілів!

По завершенню підсумкової наради щодо результатів діяльності, із напрямків фізичної, технічної охорони, фінансового, матеріального забезпечення та дотриманням особовим складом дисципліни і законності, зроблені належні висновки та поставлені завдання на новий службовий 2022 рік».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН