Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині водій автомобіля збив велосипедиста та зник з місця події (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку начальниці відділу патрульної поліції в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі Департаменту патрульної поліції Галини Лехновської. У повідомленні йдеться про наступне:

«Здійснив наїзд на велосипедиста та зник з місця події.

Так, 29 січня о 21-й годині на автодорозі М-17 (Херсон-Джанкой-Феодосія-Керч) біля с. Раденськ трапилась ДТП з потерпілими.

Невідомий автомобіль скоїв наїзд на велосипедиста, котрий їхав на узбіччі, та зник з місця події, залишивши за собою уламки правого бокового дзеркала білого кольору  та частини бамперу.

Інспектори патрульної поліції Автономної Республіки Крим та м.Севастополя почали вивчати місце ДТП й залишенні уламки та по ним виявили ймовірне авто, яке причетне до аварії й одразу передали напрацювання в орієнтування.

Згодом, надійшло повідомлення від співробітників Херсонського прикордонного загону про те, що підозріле авто, білого кольору, котре має механічні пошкодження зазначенні в орієнтуванні, хоче перетнути межу з тимчасово окупованою територією АР Крим на КПВВ “Каланчак”.

Завдяки злагодженим діям, взаємодії та небайдужості порушника затримано.

Як виявилось згодом, водієм виявився 25-річний юнак, котрий мав характерні ознаки алкогольного сп’яніння.

Не одноразово наголошую, що п’яні водії за кермом – вбивають та калічать. Будьте відповідальними!».


Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН