Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині створять нову туристично-сервісну зону

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку начальниці Управління з питань туризму та курортів Миколаївської ОДА Тетяни Волинець. У повідомленні йдеться про наступне:

«Про важливе.

Управління з питань туризму та курортів Миколаївської ОДА сьогодні під час засідання ХVlll позачергової сесії III cкликання Куцурубської сільської ради презентувало проєкт створення туристично-сервісної зони біля території історико-археологічного заповідника Ольвія в селі Парутине.

Я окремо зупинилась і розповіла про «Ольвійський кластер» та  про важливість розвитку туристичних сервісних локацій. Чим більше туристів відвідає громаду, тим більше надходжень до бюджету розвитку громади.

Куцурубська сільська рада прийняла рішення номер 6 від 31.01.2022 року щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування об‘єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування із земель громадської забудови комунальної власності в межах населеного пункту села Парутине.

Дякую депутатам за плідну роботу, побачивши  запал в очах кожного розумію, що ми рухаємось в правильному напрямку!».


 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН