Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві відбулося нагородження найкращих екскурсоводів області

«У Миколаєві відбулося нагородження найкращих екскурсоводів області!

Всього подалось на конкурс 17 осіб (це і блогери, і екскурсоводи, і краєзнавці), які представили чимало власних унікальних екскурсій на різні тематики.

Оцінювали конкурсантів журі у складі представників Управління з питань туризму та курортів Миколаївської ОДА, представників Всеукраїнської асоціації гідів, відомих краєзнавців Миколаївської області та представників Миколаївського обласного центру національно-патріотичного виховання туризму та краєзнавства учнівської молоді.

Переможецем у номінації «Краща міська екскурсія» стала Левченко Єлизавета з екскурсією «Таємниці Миколаєва. Втрачені символи і коди».

Переможецем у номінації «Краща влог-екскурсія» переміг Андрій Шинкаренко з влог-екскурсією «Осколок атомного флота. Корабль-призрак ПМ 2020» з його 112 832 переглядями.

Переможецем у номінації «Краща екоекскурсія» став Максим Корнієнко з авторською екскурсією берегом Південного Бугу «Скарби велоскіфів».

Перемога у номінації «Відкриття року для юних краєзнавців» дісталась Віктору Сабалдашову з циклом екскурсій музейного гуртку «Юний краєзнавець».

Переможцем у номінації «Інноваційна екскурсія» став Богдан Грицевич з авторською екскурсією з фотовиставкою за участю академіка Ю.О.Шилова в м. Вознесенськ та м. Южноукраїнськ)

Усі учасники на згадку отримали заохочувальні смаколики – Таврійскі пряники й сувеніри у Таврійському розписі Руслана Сікаленко, а також переможці в номінаціях додатково отримали знижкові сертифікати для подальшого проходження навчального курсу з перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців туристичного супроводу області.

P.S. Всеукраїнська асоціація гідів відзначає Миколаївську область як єдину, що постійно проводить даний конкурс. Ми маємо наміри продовжувати подібні заходи щоб зростити нове покоління сучасних екскурсоводів, гідів та гідес, які відкриватимуть туристам усю привабливість Миколаївської області з новими обертами», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку начальниці Управління з питань туризму та курортів Миколаївської ОДА Тетяни Волинець.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН