Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Перший випуск “Голос Країни” на 1+1: Хто здивував тренерів

У неділю, 23 січня, відбулась прем’єра грандіозного вокального шоу «Голос країни-12», у якому неймовірні вокалісти з різних куточків України та світу змагаються за звання головного співака України. Новий 12 сезон стартував від гаслом «Так звучить твоя країна».

Оля Полякова, Потап, DOROFEEVA та Святослав Вакарчук шукатимуть справжній голос нації, тих самих людей, які живуть поруч з нами та про талант яких має дізнатись вся країна.

Прем’єра нового сезону  «Голосу країни» стала найкращою програмою дня та тижня на українському телебаченні з рейтингом 4,4% та часткою 14,9% за аудиторією 18-54 (50+).

Перший випуск подивились 4 млн людей (охоплення за аудиторією 4+ (Укр.). Окрім того, телеканал 1+1 став лідером неділі з часткою 10,5%  за аудиторією 18-54 (50+).

«Голос країни-12» розпочався неймовірно проникливим виконанням спільної пісні тренерів, які заспівали усіма улюблений трек «Старі фотографії» гурту Скрябін. Окрім того, під час номеру з’являлись дитячі фотографії зіркових наставників та кадри найбільш визначних подій їхнього творчого життя, завдяки чому можна було помітити, як вони змінились.

Перший ефір шоу здивував вокальним різноманіттям учасників. Відкрив сезон своїм виступом Євген Бічасний з Херсонщини, який зізнався, що сцена «Голосу країни» наразі є найважливішим музичним майданчиком у його житті. Хлопець виконав світовий хіт Stayin’ Alive гурту Bee Gees.

«Я дуже вірю у цей сезон. Це неймовірна подія для усієї України. І буду з себе вижимати 100% таланту. Сцена «Голосу країни» може змінити мою долю і стати відправною точкою для моєї творчості», – розповів співак.

 

Євген зміг розвернути до себе три тренерські крісла: Олю Полякову, Потапа та DOROFEEVA. Як потім зізнався співак, одного разу він виступав на стадіоні «Олімпійський» на бек-вокалі у Святослава Вакарчука.

Тренер свого екс-бек-вокаліста не впізнав та прокоментував: «Хтось з моїх колег обов’язково завоює вашу симпатію і ви проявите себе далі. І можливо я одного дня скажу: Боже, який я був не правий, що не повернувся».

Оля Полякова заявила: спочатку подумала, що це співає жінка. І акцентувала, що у Євгена неймовірний тембр, дуже висока теситура та гарно зафарбований голос. У результаті Бічасний обрав своїм тренером DOROFEEVA.

Також глядачів вразило неймовірно чуттєве виконання треку «Тебе це може вбити» гурту Скай від кіборга Ярослава Гав’янця з Тернопільщини. Залишивши навчання у виші та дитячу мрію про сцену, він вирушив захищати наші кордони на сході України. Ярослав розповідає, що навіть під час обстрілів у підвалі він співав пісні бійцям під гітару. Але одного дня його життя розділилась на «до» та «після».

«У 2015 році під час захисту Донецького аеропорту стався великий вибух. Мені тоді було 22. Підірвали термінал, хлопці провалилися вниз, їх накрило трьома поверхами. Нас тоді з 60 залишилось приблизно 16 осіб. Ми залишились без боєприпасів, а наступного дня нас взяли у полон», – розповів учасник.

Завдяки зусиллям батька, Ярослава вдалось звільнити. Говорить, що його психологічна реабілітація триває й досі, але наснагу чоловікові дають дружина та дві донечки, заради яких він живе.

До Ярослава повернулась Оля Полякова. Усі тренери привітали учасники шаленими оплесками стоячи.

Окрім того, на легендарну сцену 12 сезону вокального шоу «Голос країни» завітала Аліє Хаджабадінова – кримська татарка, якій довелося залишити свій дім та переїхати до Києва.

«Крим для кримських татар – дуже священне місце. Мої батьки залишились в Криму, адже шлях додому після депортації був дуже важким. Ми дуже довго повертались… це їхня Батьківщина, це моя Батьківщина і я повернусь теж», – зазначила співачка.

На «Голосі країни» Аліє взяла за місію нести культуру кримських татар, виконала народну пісню Bagcalarda kestane та зуміла повернути до себе 3 тренерських крісла. Зіркові наставники були не тільки вражені неймовірним виконанням учасниці, але і її красою.  Учасниця обрала команду Святослава Вакарчука. Своєю чергою тренер прокоментував, що одразу відчув у Аліє свою людину.

Яскравим став виступ 26-річного Павла Нажиги з Чернівців. Хлопець працює у розважальній сфері та наразі має 5 місць роботи. Зізнається: працює без вихідних заради своєї сім’ї.  Павло має двох дітей – 4-річну доньку та сина, якому скоро буде рік.

«Класно, коли ти приходиш додому і тебе хтось чекає. Коли втомлюєшся сильно морально та фізично – вони підійдуть тебе, обіймуть, закривають штори та двері, кажуть: «Тату, ти спи, бо тобі потрібно відпочивати». «Голос країни» для мене це шанс закінчити з важкою нічною роботою та доносити людям власну творчість», – розповів Павло.

На етапі сліпих прослуховувань співак виконав трек «Лейла» від Jah Khalib та зумів розвернути три крісла. На зйомки Павла приїхала підтримати дружина разом з сином, яка була неймовірно розчулена тим, що її чоловіка обрали тренери. В результаті Павло пішов до команди Потапа.

Як звучить Чернігівщина, під час першого випуску продемонструвала 31-річна Анна Кінзерська. Мама учасниці навчалась у студії оперети, але залишила співочу кар’єру і обрала кохання. Життя в багатодітній родині, де 8 дітей, видалось для Ані випробуванням, оскільки її батьки розлучились і вихованням дітей займалась виключно мама. Вона згадує: були в сім’ї і важкі часи, коли цукерки в домі були як свято.

«Свій виступ я би хотіла присвятити найсильнішій та найкрутішій мамі в світі. Сьогодні я хочу довести сама собі, що музика це моя справа, що я музикант і це моє місце», – прокоментувала Анна.

Під час сліпих прослуховувань співачка виконала авторську версію одного з найяскравіших хітів минулого року “Love Tonight” гурту Shouse. Своїм переконливим виконанням вона зуміла розвернути усі 4 тренерські крісла.

Тренери з перших нот були вражені «фірмовим» звучанням голосу учасниці. За Анну розвернулась справжня битва тренерів, кожен з яких намагався переманити сильну учасницю до своєї команди. Висловивши подяку усім тренерам, Анна обрала команду Святослава Вакарчука. Тренер настільки був задоволений цим рішенням, що особисто сів за клавіші та зіграв музичну імпровізацію, що змусило інших тренерів навіть затанцювати.

За результатами 2021 року, проєкти Big Entertainment Shows телеканалу 1+1 увійшли до Топ-5 найрейтинговіших розважальних талант-шоу року за аудиторією 18-54 (50+). Проєкт Танці з зірками увійшов до Топ-3 найрейтинговіших шоу країни із рейтингом 3,7% та часткою 15% за аудиторією 18-54 (50+). А «Голос країни» посів 4 сходинку у ТОПі із рейтингом 4,1% та часткою 14,4% за аудиторією 18-54 (50+).

Нагадаємо, все, що відбувається за лаштунками шоу, глядачі традиційно зможуть побачити на YouTube-каналі проєкту. Цьогоріч ведучими бекстейджу, знятого за підтримки «Київстар ТБ», стануть переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський та випускниця 1+1 Media School Наталі Солонік. Ведучими бекстейджу для соцмереж телеканалу 1+1 стали співачка та учасниця «Голос країни – 10» Lida Lee, фіналіст 11 сезону Тьома Паучек, суперфіналіст 9 сезону KHAYAT та учасниця «Голос.Діти-4» Ніно Басілая.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН