Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі сім’ї загиблих в АТО отримують матеріальну допомогу

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Запорізької міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Як повідомляє управління соціального захисту населення Запорізької міської ради, у Запоріжжі передбачено низку заходів, спрямованих на соціальний захист учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, і членів сімей загиблих під час участі в АТО/ООС. Заходи здійснюються в рамках Міської комплексної програми соціального захисту населення, яка фінансується з бюджету Запорізької міської територіальної громади.

У січні управління соціального захисту населення Запорізької міської ради здійснило наступні виплати адресної цільової допомоги:

  • 93 особам (від 18 років), які мають статус члена сім’ї загиблого в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил, і членів сімей загиблих під час участі в Революції Гідності та в антитерористичній операції, яким присвоєно звання Герой України (посмертно), у розмірі 8000 гривень кожному;
  • 29 неповнолітнім дітям, які мають статус члена сім’ї загиблого під час участі в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил, у розмірі 12000 гривень на кожну дитину.

На такий вид допомоги з бюджету Запорізької міської територіальної громади спрямовано понад 1млн грн.».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН