Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївський аеропорт відновив регулярні рейси до Києва (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Миколаївської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Миколаївський міжнародний аеропорт відновив регулярне авіасполучення з Києвом. З цього приводу на території повітряної гавані 25 січня відбулась пресконференція.

У ній взяли участь голова облдержадміністрації Віталій Кім, голова обласної ради Ганна Замазєєва, секретар міської ради Дмитро Фалько, а  також  директор аеропорту Петро Кизим і представник авіакомпанії «Мотор Січ».

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

Рейси здійснюватиме авіакомпанія «Мотор Січ». Перельоти до Києва відбуватимуться 4 рази на тиждень. З Миколаєва до столиці –  у понеділок, середу, п’ятницю та суботу. У зворотному напрямку –  у понеділок, середу, п’ятницю та неділю.

Віталій Кім зазначив: такі авіарейси дуже зручні, адже літаки приземляються в аеропорту «Київ», який знаходиться в межах столиці.  

 «Рейси налаштовані таким чином, що можна зручно подорожувати як з туристичною, так і бізнесовою метою – з Миколаєва літаки відправляють вранці, а повертаються ввечері», – сказав Віталій Кім.

У свою чергу, Дмитро Фалько зазначив, що відновлення регулярного авіасполучення дало можливість скоротити час  мандрівки до Києва  до однієї години.  Що є дуже важливим для  тих, у кого час на першому місці.

«Завдяки таким рейсам більше людей матимуть змогу відвідати наше місто. Також відомим фактом є те, що наявність активно діючого аеропорту підвищує інвестиційну привабливість. Сподіваюсь повітряна гавань Миколаєва й надалі розвиватиметься», – додав Дмитро Фалько.

До речі, у керівництва аеропорту є   план розвитку. Як зазначив Петро Кизим, наразі вивчається можливість відкриття прямих авіарейсів до інших міст України, зокрема, Львова та Харкова. Перспективним також є розширення міжнародних перельотів».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН