Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«ХерсонВодоканал» інформує про відключення боржників

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«21 січня МКП “Херсонський Водоканал” обмежив послугу централізованого водовідведення у багатоквартирному секторі 4 боржникам на загальну суму боргу 73 718,11 грн. та відключив у приватному секторі від послуги централізованого водопостачання 2 боржників загальну суму боргу 13 797,77 грн.

Адреси, за якими було обмежено послугу водовідведення: вул. Шовкуненко, 82, кв.28; вул. Шовкуненко, 82, кв.43; вул. Шовкуненко, 82-А, кв.2; вул. Шовкуненко, 80, кв.13.

Адреси, за якими було відключено послугу водопостачання: сел. Антонівка, вул. Горького, 67; вул. Танкістів, 51.

Постачання послуг буде відновлено лише після оплати заборгованості або укладання договору на поетапне погашення боргу та сплати рахунку за відновлення надання послуг.

Вартість відновлення послуги централізованого водовідведення складає 3908,40грн., відновлення послуги централізованого водопостачання в колодязі – 1843,70грн, на водопровідному вводі екскаватором – 3145,10грн.

МКП «ВУВКГ м. Херсона» нагадує споживачам, що необхідно своєчасно проводити оплату за спожиті послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. Безперебійне надання послуг цілком і повністю залежить тільки від ваших своєчасних платежів!

З питань погашення заборгованості або укладання договору реструктуризації боргу звертайтеся за адресою:

м. Херсон, пл. ім. Ю. Тутушкіна, 9, каб. №2 або за тел. 42-01-29,моб. (050)313-71-36, або до пунктів приймання споживачів “Водоканалу” за адресами, вказаними на сайті: https://water.kherson.ua/kontakty/

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН