Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для Великолепетиської громади придбали нову сучасну техніку (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Великолепетиської громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«Днями до Великолепетиської громади було доставлено установку для ямкового ремонту асфальтобетонних покриттів. Отож зовсім скоро наші дороги ремонтуватимуться значно швидше та якісніше, а головне – власними силами, без залучення сторонніх підрядників і організацій.

Придбання нової техніки для нашої громади відбулося за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій (Додаток 1 до розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2021 р. № 1337-р). Щиро дякуємо за сприяння у даному питанні народному депутату України Павлу Павлішу, який відгукнувся на відповідне звернення від селищного голови Максима Колокота. Така техніка для нашої громади є вкрай необхідною,  адже сприятиме прискоренню робочого процесу по якісному ямковому ремонту.  

Довідково: Новітнє «латання» ям відбувається в кілька етапів. Спеціальна конструкція в лічені секунди видуває з ями пил та сміття. Далі дно ями заливається спецемульсією. І третій етап – «задування» ями сумішшю емульсії та гранвідсіву».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН