Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському спортивному коледжі провели тренерську раду відділу ігрових видів спорту

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Херсонського фахового спортивного коледжу. У повідомленні йдеться про наступне:

«За підсумками 2021 спортивного року відділення гандболу займає перше місце в рейтингу ігрових видів Коледжу. У відділенні  10 майстрів спорту, 17 кандидатів в майстри спорту. 13 спортсменок входять до складу національної збірної команди України: Жомер Ганна- до основного складу,  7 дівчат до кандидатів, 5 до резерву.

Сорокіна Крістіна, Садова Анжела, Ткач Анастасія, Рейлян Валерія, Пойманова Надія, Морозова Валерія брали участь в чемпіонаті Європи з гандболу в Тбілісі 2021 року.

На Кубку України у м. Миколаєві та Супер Кубку у м. Запоріжжі серед жіночих команд наші дівчата вибороли срібні медалі.

Відділення тенісу настільного в рейтингу займає другу позицію.

З 12 спортсменів відділення 8 мають розряд Кандидат в майстри спорту України. Шевчук Вікторія входить до резерву збірної команди України.

На чемпіонаті України у м. Жовква спортсменки Шевчук Вікторія,  Гордієць Маргарита, Валова Ельза, Потапова Лариса вибороли золоту нагороду.

Відділення футболу в Коледжі створено лише рік тому і вже в 2021 році 6 спортсменів Коледжу брали участь в чемпіонаті України.

Поставлені перед колективом задачі в 2021 році вирішено і в наступному році Коледж продовжуватиме готувати резерв до національної збірної команди України».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН