Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Запоріжжі продовжуються антиковідні рейди

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Запорізької міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Наявність масок, антисептиків та розмІток для соціальної дистанції – усе це перевіряла мобільна група у супермаркеті в одному з торговельних центрів Шевченківського району. Патрульні звернули увагу на наявність журналів температурного скринінгу та вологого прибирання, а також термометрів.

За словами працівників супермаркету, зранку всім міряють температуру, у кого 37 і вище – відпускають додому. Керуюча магазину зазначає, понад 80% працівників – вакциновані. Порушень мобільна група не виявила.

Щоденно «ковідний» патруль перевіряє кілька об’єктів. Зазначають, загалом кількість порушень серед власників бізнесу зменшилась. Основними залишаються відсутність масок, антисептиків та засобів для вологого прибирання. За ігнорування карантинних норм на порушників чекає штраф.

– У разі порушення постанов Кабінету міністрів, Головного санітарного лікаря України, рішень комісії ТБНС, передбачені штрафні санкції у розмірі від 425 гривень до 34 тисяч гривень по статті 42 та 44 Аміністративного кодексу відповідно, – розповів начальник відділу управління державного ГУ Держпродспоживслужби в Запорізької області Олег Колеров».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН