Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новий сезон інфотейнмент-шоу «Твій День» на 1+1 стартував у оновленому складі ведучих

До команди  шоу доєднався відомий тележурналіст, автор програм Костянтин Грубич

17 січня об 11:15 інфотейнмент-шоу «Твій День» повернулося в ефір 1+1. Новий сезон проєкту стартував у оновленому складі ведучих – до команди доєднався  відомий український журналіст, улюблений мільйонами телеведучий та автор програм із 30-річним досвідом роботи на українському ТБ –  Костянтин Грубич.

Під час першого ефіру нового сезону «Твого дня» стало відомо, що ведучі будуть працювати у оновленому складі трійок. Відтепер Руслана Писанка та Ірина Ванникова будуть вести ефір разом з Тімуром Мірошниченком, а Стася Ровінська, Володимир Рабчун працюватимуть разом з Костянтином Грубичем. Його дебютний ефір у проєкті глядачі побачать 24 січня.

Телеведучий розповів про свої відчуття перед стартом сезону та чи готовий до нового етапу в кар’єрі, а також чим буде ділитися з глядачами та які виклики і завдання перед собою ставить.

«Відверто кажучи, я і досі відчуваю ейфорію і радість, що такий проєкт з’явився у моєму житті. Але мій життєвий і професійний досвід підказує, що потрібно бути готовим до нових викликів, і розуміти, що не завжди буде легко. Я бачу перспективу творчого задоволення та професійної самореалізації, адже отримати такий шанс у 53 роки – це круто. На Заході це нормальна практика, коли людей Елегантного віку підтримують та заохочують до самореалізації, в Україні ми тільки стаємо на цей шлях, і я радий, що саме 1+1 є флагманом у цьому напрямку», – розповів Костянтин Грубич.

Костянтин також поділився, як відреагувала його родина на те, що він стане ведучим «Твого Дня». Цікаво, що майже вся його  сім’я – телевізійники. Ще в 90-х Костянтин Грубич працював з дружиною Світланою у проекті «Не всі вдома», а його донька Влада нині – журналістка  «Сніданку з 1+1».

«Дружина дуже зраділа, що це – не ранкове шоу (посміхається). Звісно, що в душі вона дуже рада за мене, хоча і розуміє, що тепер очевидно вдома мене буде менше. А діти, звісно, просто щасливі таким новинам», – додав Костянтин Грубич.

Новий ведучий шоу «Твій день»  розповів, який головний меседж хотів би донести до глядачів:

«Кожен особисто має брати відповідальність за своє життя та вчинки, адже все, що відбується, першочергово залежить від нас самих, і це впиває на майбутнє нашої країни також. Це – саме ті слова, які я б хотів, щоб відгукнилися у свідомості глядачів», – сказав Костянтин.

Дивіться новий сезон інфотейнмент-шоу «Твій День» у оновленому складі ведучих у  будні  об  11:15 на 1+1.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН