Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Переможці Шкільного громадського бюджету в Херсоні отримали подарунки

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«19 січня проведено онлайн зустріч «Відзначення переможців конкурсу Шкільний громадський бюджет ” зі 114  педагогами відповідальними за впровадження та авторами проєктів, які стали переможцями.

53 автори-переможці та 7 педагогів  отримали дипломи за перемогу в конкурсі проєктів та подарунки від партнерів. Подарунки надіслані партнерами переможцям   в рамках проєкту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та впроваджується за методики Ради Європи «Інструментарій: шкільний громадський бюджет» в межах проекту «Зміцнення громадянської участі у демократичному процесі прийняття рішень в Україні» та ГО «Форум розвитку громадянського суспільства».

Начальниця управління освіти Херсонської міської ради Наталя Журженко привітала учасників з перемогою, зазначивши, що для реалізації зазначених проєктів у бюджеті Херсона передбачено 28301,88 грн.

Дякуємо колективам закладів освіти за втілення в життя Міської цільової програми «Шкільний громадський бюджет Херсонської міської територіальної громади» на 2021 – 2026 роки», затвердженої  рішенням сесії від 03.09.2021 року №461».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН