Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеському районі триває ремонт будівлі майбутнього дитсадка

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Триває ремонт будівлі корпусу №2 Азовського ЗЗСО, де має запрацювати дитсадок. Потреба у ньому є, тому що існуючий заклад дошкільної освіти «Світлячок» не в змозі прийняти всіх діточок, близько шести десятків з них знаходяться у черзі в майбутній заклад.

Генічеський міський голова Олександр Тулупов постійно слідкує за ходом робіт. Сьогодні, 20 січня, він завітав до Азовського разом з заступником Іриною Поповою, директором централізованої бухгалтерії по обслуговуванню закладів освіти Генічеської міської ради Наталією Черніковою та директором групи централізованого господарського обслуговування закладів освіти міськради Іванною Копитчак. У будівлі майбутнього дитсадка керівництво чекали староста Юрій Кукса та директор Азовського ЗЗСО Лариса Скрипник.

За порівняно короткий час на об’єкті встановили металопластикові вікна, перекрили дах, зробили підлогу. Стосовно останньої: спочатку поклали утеплювач, а вже зверху — дошки, просочені антигрибковою речовиною. Встановлено і систему опалення, яка наразі проходить перевірку, заодно допомагаючи висихати новій підлозі.

Роботи, нагадаємо, проходять на умовах співфінансування. 3 мільйона гривень з державного бюджету залучено завдяки підтримці народного депутата Володимира Іванова. У близько 2 мільйони ремонт обійдеться громаді.

Представник підрядної організації ТОВ «Бериславбудсервіс» розповів, що основні роботи планується завершити до літа. Далі — черга за облаштуванням території, будівництвом павільйонів, встановленням огорожі. Цілком можливо, що це робитимуть вже інші підрядники.

Олександр Тулупов зауважив, що дуже важливо закінчити всі роботи до 1 вересня, запустивши у роботу хоча б одну групу з двох. Міський голова також акцентував увагу на тому, що батьки майбутніх вихованців, а також інші небайдужі жителі села могли б посприяти відкриттю закладу, зібравшись на суботник, під час якого можна було б очистити територію від будівельного сміття та ліквідувати чагарники».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН