Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Олександрівці оновили ігрові майданчики в дитячому садку

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на інтернет-видання «bilozerka.info». У повідомленні йдеться про наступне:

«Олександрівський ясла-садок «Сонечко» Станіславської територіальної громади має оновлені та яскраві ігрові майданчики завдяки об’єднаним зусиллям місцевих жителів.

«Коли перед нашим закладом постало питання ліквідації відпрацьованих шин з ігрових майданчиків, виникла ідея зробити конкурс на кращий ігровий майданчик, щоб активізувати громадськість у вирішенні цієї проблеми, – говорить Ольга Волошина, директорка закладу. –  Батьки, вихователі та працівники закладу з натхненням та ентузіазмом творили на майданчиках».

За результатами конкурсу перше місце отримав колектив групи “Веселка” (вихователь Ясіньковська Л.А.), друге- група “Калинонька”(Швайдецька І.О.), третє-“Промінчики”(Олефір О.М.).

Переможці отримали гарні подарунки – елементи ігрових майданчиків, які вдалося купити за благодійні кошти (19800гривень) від місцевих фермерів, підприємців, старости Каменецької Н. О. та просто небайдужих жителів Олександрівки. Фінансовими спонсорами стали : Вишніцький Ю., Гончарук І., Бахтін А., Мамедов А., Кравець Ю., сім’я Учик, Федищев В., Процький Г., Романько О., Кравець С., Носенко Л., Судак Є.

«Я щаслива з того, що мені вдалося об’єднати батьків, місцевий бізнес, та просто небайдужих мешканців села заради дітей! – ділиться своїми враженнями Ольга Волошина. –  Атмосфера під час робіт на майданчиках була дружня, творча. Щиро висловлюю подяку батькам, вихователям і тим, хто долучився до конкурсу».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН