Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Асканії-Новій урочисто відкрили головну ялинку громади

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт громади Асканії-Нової. У повідомленні йдеться про наступне:

«П’ятиметрова штучна ялинка засяяла новорічними вогнями 24 грудня  о 16-00 годині на площі біля селищної ради. На святковий захід зібралось  чимало дітей та дорослих мешканців громади,  яких чекала весела розважальна програма організована відділом освіти, культури, спорту і туризму, працівниками селищних клубів, бібліотек та дитячої музичної школи.

Селищний голова Вадим Поліщук щиро привітав з наступаючими новорічними та різдвяними святами  дітей, а також усіх, хто вірить у справжні дива, побажав  гарного настрою, нових здобутків, здоров’я, миру та злагоди. 

Майданчик перед селищною радою  став містечком новорічних дійств, наповнився чарівною атмосферою Нового року, гомінким веселим сміхом дітлахів. Діти разом з Дідом Морозом та Снігуркою під веселу святкову музику водили хороводи, розповідали Діду Морозу свої бажання  на Новий рік, приймали участь у конкурсах та отримали солодкі подарунки».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН