Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Риковому урочисто відкрили головну ялинку

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«29 грудня на привокзальній площі у Риковому було доволі людно — там відкривали головну ялинку старостату.

Ялинку, а біля неї фотозону, встановили на майданчику, матеріал для якої закупило ТОВ «Агрофірма ім. Шевченка». Коли Генічеський міський голова Олександр Тулупов та його заступник Вадим Васильчук прибули на свято, заступник директора Риковської мистецької школи Вікторія Сухорукова з дітьми та ведучими саме закінчували останні приготування.

Ведучими новорічного заходу стали дві феї — Таіре Левицька та Лілія Османова. Вони оголошували музичні номера та конкурси.

Оскільки погода стояла сира і прохолодна, поряд можна було зігрітись чаєм.

Поки йшов концерт, кожен учасник міг підійти до імпровізованої кондитерської «У бабусі» і залишити відповідь для конкурсів. По-перше, треба було вгадати кількість цукерок у прозорій коробці. По-друге — ім’я ляльки, яке їй дав автор подарунку Олександр Тулупов. Ім’я — Каміла — вгадали не зразу, а от кількість цукерок — 41 — не вгадав ніхто, тому староста Тетяна Тиць віддала цукерки учаснику, який був найближче за відповіддю. А Генічеський міський голова вручив ляльку Камілу дівчині з іменем Аміна, яка дала правильну відповідь, і зізнався, що саме цими двома іменами звуть його онучок.

А перед цим у своєму вітальному слові Олександр Васильович нагадав, як правильно відсилати листи Діду Морозу.

Коли до дітей вийшли Дід Мороз (Віктор Циба) та Снігуронька (Ліза Карпачова) і ялинка засяяла вогниками, діти стали у хоровод, який, зважаючи на кількість учасників, став доволі великим. Разом з дітлахами до хороводу стали Олександр Тулупов, Вадим Васильчук, Тетяна Тиць, а також начальник відділу культури і спорту міськради Олександр Зюмкін, депутати міської ради Володимир Брагінець та районної ради Олександр Вівтаник.

Але основну частину програми склали ігри, учасниками якої стали діти з 12 команд, яких розділили за знаками східного гороскопу. Команди парами змагались у спортивних і танцювальних конкурсах. А ще переможці і призери новорічного онлайн-марафону “Казки для Святого Миколая” отримали грамоти і подяки.

Завершилось свято потужним і яскравим феєрверком. Та навіть після цього жителі і гості селища не поспішали розходитись і зізнавались, що такого свята у Риковому не було давно».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН