Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У семи освітніх закладах Скадовської громади повністю оновлене обладнання для гарячого харчування (відео)

У семи освітніх закладах Скадовської громади повністю оновлене обладнання для гарячого харчування. Зважаючи , що в державі проходить реформування системи шкільного харчування – це надзвичайно важливо. Більше 1млн гривень віділено з фонду соцеконому на розвиток громад за сприяння народного депутата України Павла Павліша.

Існуючі лінії, які стояли в закладах освіти були надзвичайно застарілими. Коштів на ці потреби не передбачалися з моменту заснування навчальних закладів.

Монтаж відбувався швидко, кошти надійшли напередодні нового року, тож до завершення зимових канікул монтаж був завершений.

Ці сучасні лінії роздачі — це можливість підігрівання їжі та охолодження її, вони мають як сучасний зовнішній вигляд, так і зручність в експлуатації для обслуговуючого персоналу та організації харчування для дітей.

Функціонування нових встановлених ліній дозволяє на більш сучасному рівні вирішити питання організації харчування дітей. Перш за все, це стосується дотримання норм ХАСПу, які впроваджені в школах територіальної громади, що дозволяє як підігрівати їжу, так і витримувати її у встановлених ДСТУ умовах.

Нове обладнання для гарячого харчування сприяє змінам в системі шкільного харчування прогресивними, адже за цим здоров’я майбутніх поколінь.

Детальніше у відео телестудії “Український південь”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН